….o formatzie care o shtim din interesantul hit Youth of the Nation, a revenit pe piatza cu un nou album de studio al 7-lea al trupei. am ascultata acest album si este interesant, isi pastreaza stilurile lor:Alternative Metal,CHRISTIAN Metal, Nu Metal, Rap Metal.
Este vorba de P.O.D. sau mai bine zis Payable On Death, o formatzie ce are numeroase discuri de platina mai precis trei doar pentru piesa Youth of The Nation shi Alive. Aceasta formatzie este categorisita de critici muzicali ca printre daca nu cea mai buna trupa de rock creshtin.
Ce inseamna rock creshtin: Este genul care a aparut in 1970 shi a devenit cel mai bine cunoscut in anii 80 mai precis in 1984; este un subgen muzical tras din heavy-metal care contzine versuri si teme religioase creshtineshti, un fel de umbrela pentru trupele de metal care ishi trag inspiratzia din versuri de rugaciuni,etc reeligioase creshtineshti. Metalul creshtin are toate caracteristicile genului heavy-metal cum ar fi-guitarile zgomotoase,solourile lungi de guitara,etc. Nu este diferit de genul heavy-metal, neefiind un gen de sine statator, singura diferentza este in versuri. Artishtii ce canta genul asta au inspiratzie la creat versuri in traditziile iudeo-creshtine: unii maresc aspectul pozitiv ce il are credintza, iar altzii itereaza invatzaturile lui Christos, shi alte trupe ishi acopera mesajul liric shi muzical in metafore religioase. Stilul versurilor depinde de cultura ( in Nordul EUROPEI trupele prefera o apropiere personala=versuri personale mai precis a implementarii ideii de a te cconverti la creshtinism,intr-o maniera agresiva transmis-mesajul ). Trupele de metal creshtin nu ishi neaga convingerile religioase, dar evita sa predice in adevaratul sens al cuvantului deoarece vor ca muzica lor sa fie entertaining dar cu mesajul pe care vor sa il transmita, insa unele trupe nu spun ce convingeri religioase au ei se concentreaza doar pe parte de a entertain a muzicii-de a face bani.
Trupa aceasta este una care isi da pe fatza shi convingerile mai ales lead-singerul Sonny Sandoval despre religia sa( baiatul s-a creshtinat in urma unor necazuri cu mama lui; ceilaltzi erau mai prinishi in religie de mai demult ), shi imbina chiar shi partea de entertainment; o trupa ce este pe scena muzicala din 1994 care a reusit atatea premii este ceva de remarcat in domeniul muzical. Adevarat trupa are chiar versuri frumoase shi o melodicitate buna-deshi unora vi s-ar parea ca este prea zgomotoasa,versurile sunt pline de talc te-ar putea calma shi daca eshti mai agitat de fel dar…soundul e mai violent, nu la toate piesele de pe acest nou album. Dupa ce,cei 4 au trecut prin placari si reveniri,semnare de un nou acord cu o alta casa de discuri, au reusit un album bun ce merita dupa mine vreo 3-4 stele=sa vedem cum se va vinde si cum e primit de publik, shi se pare ca destul de bine fiind pe primul loc la categoria christian music din cadrul billboard charts!!!revin maine cu piesa=videoclipul ce a facut furori Youth Of The Nation shi cu noua piesa!!!

Reclame