…Ce se poate spune despre foootball-pai 1: nu vreau sa fac istoria fotbalului shi 2: ma intereseaza faza asta cu natzioanala noastra!
M-am bucurat ca totzi romanii atunci cand s-a calificat, cand a batut Olanda, cand am terminat grupa de calificare pentru Euro 2008! Bucuria a mai revenit la sentimente mai pamanteshti atunci cand am aflat in ce grupa am pikat…cea mai grea din toate grupele existente la acest campionat european, mai precis cu: Olanda, Italia, Romania, Frantza=name of the group:C ( Vom juga pe 9 iunie de la 19.00 cu Frantza, ca in aceeashi zi de la ora 21.45-Olanda vs. Italia; apoi pe 13 iunie de la 19.00-Romania vs. Italia shi de la 21.45-Olanda vs. Frantza; shi ultimele meciuri din grupa asta pe 17 iunie cu Olanda vs. Romania de la 19.00 shi Frantza vs. Italia de la 21.45 ).
Ce shanse are natzionala? Pai ar avea ceva shanse daca jucatorii natzionalei vor shti sa joace in echipa, sa impuna talentul lor in comun=formand un totunitar, shi sa nu plece cu mentalitatea binecunoscuta romanilor de inferiori-ar trebui sa fie un fel de Grecia; care acum patru ani, cu jucatori mai slabi cotatzi pe piatza internatzionala de fotbal, si mai putzini talentatzi ca ai noshtri, a ajuns pana in finala shi a shi cashtigat in fatza super-fortzei PORTUGALIA, deshi specialishtii nu le dadeau nici macar ieshitzi din faza grupelor, shi totushi au reushit…Prin ce?-tocmai printr-o pregatire shi o organizare a jokului de catre un antrenor neamtz care nu numai ca i-a ashezat bine in teren, le-a shi impus mentalitatea de a nu se lasa infrantzi nici o data, de a fi invingatori cum sunt nemtzii, ploos a shtiut sa faca echipa din ce talente erau atunci la greci-nu foarte rasarite, sa recunoashtem…Poate asha va face shi Victor Pitzurca, sa vedem!
Problema este alta…mai multzi jucatori au incepoot deja sa se accidenteze-intai Ovidiu Petre ( foarte bun ca mijlocash defensiv ), Daniel Coman ( portar foarte bun ); dar shi Cristi Chivu cu umarul sau facut varza inca de mult-risca sa joace un meci-doua si pe urma o mare accidentare, dar si primul portar al natzionalei Lobontz-cu o fractura mica zice el la degetul mare de la mana dreapta, care cica nu e nimik-vom vedea asta-De aceea avem cam o natzionala de STICLA-CRISTAL, etc
Sa speram ca aparentzele insheala…FORZZA ROMANIA!!!

Reclame