Ce nu-nţeleg…păi faptul că, de când Israelul, pe bună dreptate a intrat în Fâşia Gaza, pentru a-şi apăra cetăţenii de mârşavele rachetuţe iraniene ale grupării teroriste Hamas, toată lumea sprijină această treabă prin a dona statusul lui pe Facebook! Chestia mi se pare un pic hilară…a înumăra câte rachete Qassam se trimit din Gaza către Ereţ Israel, mi se pare un pic prea de tot!
E bine să ştim cam câte rachete se trimit, dar nu aşa sprijinim Israelul!
Dacă tot suntem tari şi vrem să sprijinim Israelul, ori facem cu toţii Alia şi merem acolo să luptăm cot la cot cu cei de acolo, ori încercăm să combatem de la distanţă pe cei ce critică Israelul! De ce spre exemplu când sunt sau au fost acele mitting-uri contra Israel din ţări europene de ce nu s-a făcut şi contra mittinguri ( DE FĂCUT S-AU FĂCUT DAR PREA PUŢINE FAŢĂ DE CE AU ORGANIZAT ARĂBOŞI! )! De ce fraţilor evrei din România nu am făcut şi noi un mitting contra acelui mitting al palestinienilor sau ce dracului mai erau ei, din faţa parlamentului, mitting condus de “regele varicelor” doctorul “ASH HALI SALAAM DA NAM” (cei drept se pare că este chiar un bun doctor de varice! )!
Alt ceva…mai cam toate televiziunile au prezentat şi prezintă această “difeza”=apărare israeliană ca făcând rău mult populaţiei palestiniene din Gaza…dar un lucru nu se ştie că ăia antrenează copii să devină terorişti, mulţi fiind “capturaţi” fără ca familia să mai ştie ceva de ei; că acei militanţi Hamas folosesc ca cei mai josnici laşi oamenii nevinovaţi ca scuturi umane, că ei atacă din zone populate cu civili ( blocuri, case, etc )! Televiziunile au prezentat acest fapt dar nu la o aşa amploare cum prezintă însuşi morţile acelor oameni – păi da este regretabil, dar nu ai ce face când un militant se foloseşte de omul nevinovat ca pe un scut! Şi la televiziunile din România s-a dezbătut acest lucru: spre exemplu la N24 sau la (I)Realitatea TV au fost talk-şoaie, că vai ce se întâmplă, chemând nişte palestinieni români să spună ce rău e, dar majoritatea din ei nici nu au mai fost prin Gaza ( ca deh le merge bine la România, doctori, bişniţari, afaceriţti de carton; a nu se zice că nu cred ca unii din ei sunt chiar buni profesionişti, din contră cred că sunt şi din ăia ). La N24 vine o dudie îmbrobodită, româncă şi spune că vai că de abia a ajuns în ţară că nu au last-o ( Israelul ),să vină mai repede în România, că evreii nu ţin cont că eşti român chiar dacă eşti căsătorit cu un palestinian fie el şi creştin ( păi şi normal că nu se ţine cont când era vorba că e un armistiţiu între Hamas şi Israel, şi Hamasul s-a gândit el să dea aşa nişte racheţele ), bun şi moderatorul era vai ce îngrijorat; de ce în cazul ăsta nu a intervenit nici un oficial al Federaţiei să explice că nu e aşa! La mai toate emisiunile din România sunt invitaţi analişti de politică externă dar mai ales palestinieni, de ce nu se invită şi ceva oficial din partea Israeliană, ba ambasador, ba domnul deputat Aurel Vainer, etc să se prezinte şi cealaltă parte!!
Oricum, eu nu vreau să dau acuma lecţii de morală nimănui, dar e mai uşor să zici că sunt nu ştiu câte rachete pe facebook decât să combaţi “inamicii” care sunt contra ofensivei israeliene, prin o intervenţie la acele emisiuni, prin orice alte mijloace, eu cred că în sensul ăsta s-a făcut prea puţin!
Dacă am deranjat pe cineva, asta este soarta! Pentru cei ce citesc acest articol Vă Mulţumesc!!!

Reclame