Este ziua de graţie 02.04.2009, la şapte dimineaţa ce să vezi…o dubă de mascaţi descind la locuinţa lui Gigi Becali din Pipera, pentru a-l duce în faţa tribunalului. Se face tocmai seara şi acest personaj rămâne la acea judecătorie pentru a aşteptat decizia de a fi arestat cu mandat de 29 de zile! Între timp se strâng mulţi oameni în faţa judecătoriei, ce îl susţin pe omul Gigi Becali, aceştia strigă…ţipă, zic HUĂĂĂĂ HOŢILOR=adică la autorităţi se referă!….
Dar să vedem de ce este adus Mr. JIJI, (între timp, adică azi 03.04.2009, este şi arestat cu un mandat de 29 de zile), în faţa judecăţii….
Păi cică mai acum 2 luni şi ceva, nişte „nordici” (ŢIGANI), ciordesc maşina de sute de euro a lui Becali, faimosul Maybach…Gigi între timp dă nişte telefoane, la lumea interlopă, şi găseşte prin anumiţi interlopi şi body-guarzii lui în frunte cu Zmărăndescu, maşina în trafic la acei „NORDICI”….bun, ăştia o blochează, şi îî iau practic pe sus pe „domnii nevinovaţi”, care „au luat” maşina…Oamenii lui Becali îî duc, pe aceşti „binefăcători” într-una din vilele latifundiarului piperean şi ce să vezi…îi mustră, le zice (cred) să nu se mai pună cu el, ba chiar la final îi pune să semneze nişte hârtii, scrise de mână lor (adică o declaraţie prin care atestă faptul că au ciordit maşina)! De aici în colo treaba se complică, în sensul că Becali JIJI este arestat…din ce cauză…păi pentru că a încercat să îşi facă singur dreptatea (ceea ce nu e bine….”noi oamenii trebuie să apelăm la instituţiile statului” = aşa se spune….ehe, eu zic că e o caterincă fără precedent….cum să am încredere în Poliţie care este de mult mână în mână cu infractorul!?).
Şi uite aşa…fără plângere făcută de presupusele victime, fără plângere a lui Becali că i s-a furat maşina, acesta din urmă este adus la tribunal şi arestat pe motivul că „s-a erijat în autoritate de pedepsire”…hai nu e aşa că e amuzantă faza! Eu zic, şi cum au mai zis şi alţii înintea mea, Băsescu vrea să dreagă busuiocul faţă de MR. PUIU POPOVICIU=şmenarul şmenarilor, mână în mână cu toţi oamenii politici de pe la noi şi mai ales cu TRAIAN BĂSESCU, şi el fu arestat, dar nu la ordinul lui BĂSE ca-n cazul JIJI….ba chiar BĂSE îi luă apărarea că „ce crimă a făcut Popoviciu, că a investit ceva miliarde în proiecte imobiliare”….Uite aşa, ca să îşi spele onoare faţă de prietenul Puiu, Trăienică Băse, îl bagă la zdub pe săracu JIJI datorită faptului că: prin procesul intentat de Becali lui Puiu asupra şmenozelii făcute de către acesta din urmă, cu terenurile UNIV. DE AGRONOMIE pentru proiectul imobiliar Băneasa, CINSTITUL Popoviciu este arestat! Aşa că Băse nu a rămas dator şi iată că se răzbună şi totodată îi şi face o favoare lui PUIU….însă pe ce motiv oficial….pe acela că a sechestrat nişte „NORDICI”!
Nu zic că Gigi ăsta nu are „bubele” lui…dar hai să fim serioşi dragi „autorităţi ale statului de STRÂMB”…cum dracului mă să faci un dosar aşa de puieril instrumentat pe faptul că cică a sechestrat, culmea neexistând plângere de la acei „NORDICI” asupra acestui fapt….Hmmm, oare numai el a furat în ţara asta, eu nu cred eu cred că oameni gen Puiu, gen Traian Băsescu, Mircea Băsescu, soţii Cocoş, Blaga, etc-etc…nu vor fi niciodată vinovaţi pe bune…deşi fiecare ştie că cine are puterea şi este mână în mână cu aceasta CIORDEŞTE TRIPLU SAU CHIAR CVADRUPLU….aşa că unde este CRIMINALITATEA….
Cum unii sunt mai criminali ca alţii, sau alţii sunt mai mult şi alţii mai puţini (că ce că a investit nişte miliarde-aşa cum ia apărarea Traienel Băsescu lui Popoviciu, în terenurile alea ciordite!?)…Hmmm, spuneţi voi în ce ţară trăim!?
Şi încă ceva dacă Băsescu iese preşedinte dinnou înseamnă că ROMÂNII SUNT CEI MAI RETARZI OAMENI DE PE TERRA – muie băi BĂSESCU tu şi tot familionul tău de oridnari nesimţiţi!!!

Reclame